Om os
GertsenRegnskab har udført regnskabsmæssig rådgivning og bogføring siden 2011 og ejes af Gitte Gertsen og Mikkel H. Skovsgaard.

Gitte Gertsen (cand.merc.aud./revision suppleret med diverse kurser i skat) har arbejdet som regnskabschef i en større dansk virksomhed, og som revisor i et af landets største revisionsfirmaer. Denne baggrund har ført til stor erfaring indenfor mange forskellige brancher. Mikkel H. Skovsgaard (HD i finansiering, produktionsingeniør og cand.it. i softwareudvikling) har arbejdet med regnskab og risikostyring i en større dansk bank.

GertsenRegnskab er drevet af den spændende kontakt til mindre virksomheder både set ud fra et drifts- og regnskabsmæssigt perspektiv. Umiddelbart har mindre virksomheder meget til fælles, men på mange områder er de også forskellige. Det både vedligeholder rutinen samtidig med at nye udfordringer opstår.

Vi går højt op i at kende vores kunder og foretrækker derfor at mødes med dem regelmæssigt. Udover den personlige kommunikation udveksler vi bilag og regnskaber og drøfter hvad der er sket af nyt, som kan have konsekvenser for forretningen, siden sidst.